Nadogradne sigurnosne brave

Običnome provalniku u prosjeku treba desetak minuta da protuprovalnim alatom obije bravu na vratima, uz minimalnu buku i nevidljiva oštećenja na prvi pogled.

Nadogradnim sigurnosnim bravama poboljšavate postojeća vrata i uvelike otežavate mogućnost provale, a ne razmišljate o kupnji protuprovalnih vrata. Dobra je stvar da osjećaj sigurnosti možete kupiti uloženim novcem.
Iz naše ponude nudimo Vam velik izbor nadogradnih brava i razne elemente mehaničke zaštite koje u kombinacijama pružaju visok stupanj protuprovalnosti i sigurnost postojećih vrata.
Kombinacijom raznih protuprovalnih elemenata učvršćujemo sve pozicije na postojećim vratima i najslabije točke te tako postojeća vrata postaju jača i sigurnija.

Nadogradne sigurnosne brave sa zaključavanjem štite vrata na više mjesta po visini i širini vratnoga krila, dok pumpa i cilindar sprečavaju nasilno otvaranje, bušenje ili lomljenje te pokreću mehanizam i poluge u predviđene sigurnosne nosače ili šalice ugrađene u pod vrata. Sigurnosne nadogradne brave svojom ugradnjom na postojeća vrata pružaju sigurnost od 2 ili 3 točke pa do 9 točaka zaključavanja.

Pogodne za postojeća vrata koja su zakonom zaštićena kao spomenik kulture i njihov vanjski izgled ne smije se mijenjati. Po želji moguće je tapeciranje koje dodatno pruža zvučnu i toplinsku izolaciju te izborom eko kože uklapa se u Vaš interijer.


MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675