Aluminijska stolarija

Izrađujemo kvalitetnu aluminijsku stolariju po pristupačnim cijenama.

Prozori, fiksne i pokretne stijene predstavljaju barijeru između vanjskog i unutarnjeg svijeta te svojim izgledom i kvalitetom privlače poglede znatiželjnika, a funkcionalnošću rješavaju pitanje lakoće rukovanja kao i zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja. ALU prozori i ALU stijene (fiksne i pokretne) uspješno zadovoljavaju svim standardima i normama zatvaranja objekata koji namjenski imaju potrebu za ALU stolarijom.

Zbog svoje male težine, aluminijska stolarija ugrađuje se na pozicije s većom površinom (poslovni prostori, izlozi trgovina, restorani, trgovine kao i zgrade s puno staklene površine). Termički most u ALU stolariji uspješno rješava problem termoizolacije te kondenziranja vode unutar prostora.

Naša ALU stolarija proizvodi se od vrhunskih materijala (aluminij ili kombinacija drvo i aluminij).
Proizvodi koje plasiramo na tržište su jednokrilni i dvokrilni prozori i vrata, fiksne i pokretne balkonske stijene, vrtne terase, kompletno zatvaranje većih i manjih restorana, pokrivanje poslovnih, stambenih i dr. prostora u boji aluminija po želji investitora.
Našu ALU stolariju odlikuje dugovječnost, vrhunska funkcionalnost te jednostavnost uporabe po europskim standardima i certificiranim materijalima.

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675