PVC & ALU rolete

Izrada po mjeri, stručna ugradnja, servisi, ušteda energije, jednostavno održavanje, dugotrajnost.

Rolete imaju višestruku funkciju i sastavni su dio svakog stambenoga prostora. Pružaju zaštitu od svjetla, zvučnu i toplinsku izolaciju, štite od znatiželjnih pogleda te su ujedno i protuprovalna zaštita. Nekadašnje drvene rolete pomalo padaju u zaborav s visokom cijenom i redovitim održavanjem, tako da se u većini slučaja zamjenjuju s PVC ili ALU roletama u dekorima i bojama različitih drva koje možemo ugraditi na zaštićene povijesne objekte.

PVC rolete su izrađene od PVC materijala (polivinil klorid). Otporne su na klimatske i atmosferske uvjete, štite od hladnoće i vrućine, buke i lagano se održavaju. Svojom paletom boja i dekora drva uklapaju se u pročelja i fasade svih objekata. Izrađuju se u više varijanti po širini i debljini lamele: MINI 37 - 39 mm ili MAXI 50- 55 mm. Preporučena dužina ugradnje je do 140 cm radi savijanja na fizičke ili atmosferske utjecaje.

ALU rolete izrađene su od aluminijskih profila punjenih poliuretanskom pjenom. Otporne su na klimatske i atmosferske uvjete, pružaju vrhunsku toplinsku zaštitu, postojanost i nude veći izbor boja i dekora drva, protuprovalnu zaštita te dugi vijek trajanja. Prilagodljive su svakoj fasadi i doprinose uštedi energije. Izrađuju se u više varijanti po širini i debljini lamele: MINI 39 - 43 mm ili MAXI 50 do 77 mm, a dužina ugradnje je do 220 cm.
Ugrađuju se u unutarnje, vanjske ili podžbukne kutije koje se danas najviše koriste radi estetskog izgleda zgrada, a izrađene su od PVC ili ALU materijala te dodatno zaštićene stiropor izolacijom. U ponudi je mogućnost ugradnje rolo komarnika koji se instalira u istu kutiju od rolete i ručno povlači po vodilicama. Široka primjena za poslovne ili stambene objekte, promjena dotrajalih starih drvenih roleta i zatvaranje balkona (lođa).

Dodatna oprema :

  • elektromotori
  • rolete na izbačaj (škare)
  • sigurnosne protuprovalne brave i zasuni
  • ugradbeni ili vanjski automati u boji stolarije.

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675