PVC stolarija

Izrađujemo PVC stolariju po povoljnim cijenama i europskim standardima kvalitete.

Današnja PVC stolarija uvelike se razlikuje od PVC stolarije koja se izrađivala prije pet i više godina. Moderniji i kvalitetniji materijali koji se koriste za izradu stolarije, profili s 5, 6 i više komora, poboljšana termoizolacijska svojstva te dvostruka i trostruka stakla punjena argonom i LOW-e premazom, postavljaju PVC prozore i vrata na prvo mjesto u Europi po prodanoj količini i ugradnji.
Ojačanja unutar komora čeličnim profilima daju PVC stolariji potrebnu stabilnost i čvrstoću, a samom ugradnjom u kuću ili stan dobivate drastično poboljšanje toplinske izolacije te smanjenje troškova grijanja i hlađenja za 40% u odnosu na klasičnu stolariju.
Naša PVC stolarija odlikuje se vrhunskom kvalitetom, kako po pitanju originalnih njemačkih profila (Gealan i Aluplast) tako i po pitanju kvalitete njemačkih okova (GU, Maco) te staklima s odličnim izolacijskim svojstvima. Jednokrilni i dvokrilni prozori, jednokrilna i dvokrilna vrata te balkonske stijene ojačani su čeličnim profilima u štoku i krilu, tako da ne postoji mogućnost vitoperenja a materijali su postojani i u ekstremnim vremenskim uvjetima (ne mijenjaju boju niti strukturu na suncu i kiši). PVC stolariju koja izlazi iz naših proizvodnih pogona odlikuje dugovječnost, vrhunska funkcionalnost te jednostavnost uporabe po europskim standardima i certificiranim materijalima.


Profili u ponudi

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675