Sekcijska ili segmentna garažna vrata

Jednostavna izvedba uz kompletnu uslugu; mjerimo, izrađujemo, montiramo, garantiramo i servisiramo sekcijska ili segmentna garažna vrata.

Segmentna garažna vrata sastavljena su od segmenata širine 500 - 800 mm. Segmenti su debljine 40 - 42 mm sastavljeni od dva pocinčana čelična lima između kojih je poliuretanska termoizolacijska ispuna, tako da vrata imaju dobru zvučnu i toplinsku izolaciju. Segmenti su u različitim RAL bojama (standard ili po želji kupca) i u više oblika (reljefa). Nudimo mogućnost ugradnje prozora u vrata, ventilacijskih rešetki ili pješačkih vrata po potrebi. Na krajevima segmenata ugrađuju se kotačići koji po vodilicama kližu pri otvaranju i zatvaranju vrata, a otvaranje je ručno ili na stropni motor. Da bi se ugradila segmentna vrata, potreban je zadovoljavajući otvor ili napraviti neke preinake. Idealno bi bilo da je nadvoj minimalno 200 mm. Bočno dolaze vodilice pa je potrebno oko 100 mm slobodnog prostora. Kako vrat ide pod strop, potrebno je imati slobodnog prostora i to minimalno koliko su visoka vrata + 500 mm za stropni motor.
Segmentna garažna vrata su vrlo čvrsta i robusna te se odabirom kvalitetnoga stropnog motora, vodilica, panta i kotača rješavaju ključni problemi.
Naša garažna vrata prilagodljiva su idejnom estetskom rješenju prostora, uvažavajući pritom udobnost otvaranja na daljinski bez izlaza iz auta.

-

Dodatne mogućnosti ugradnje:
  • pješačkih vrata sa sistemom rolo preklapanja/slaganja
  • prozorskih okna sa sistemom rolo preklapanja/slaganja
  • ventilacijskih otvora
  • velikog izbora boja i uzoraka.

Izrada po mjeri, opcije: prozori, ventilacija, željena boja, pješačka vrata, profesionalna ugradnja, visoka kvaliteta po pristupačnim cijenama.

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675