Motori za metalna zaštitna rolo vrata

Izbor motora ovisi o veličini zaštitnih rolo vrata, broju korisnika te broju otvaranja i zatvaranja tijekom dana.

TUBULARNI motor ugrađuje se unutar osovine za manje dimenzije vrta i manjim brojem otvaranja tijekom dana.
Upravljanje s daljinskim upravljačem pomoću centrale s tipkovnicom ili ključem. U slučaju nestanka električne energije, mogućnost deblokade s unutarnje ili vanjske strane ručno pomoću okretne ručice.

CENTRALNI motor ugrađuje se u sredinu na osovinu s pomoćnim oprugama koje omogućavaju ujedno i ručno otvaranje u slučaju nestanka električne energije. Preporučljivo za vrata manjih i srednjih dimenzija te manjim brojem otvaranja tijekom dana.
Upravljanje s daljinskim upravljačem pomoću centrale s tipkovnicom ili ključem. U slučaju nestanka električne energije, motor je opremljen elektrokočnicom i mogućnošću deblokade s unutarnje i vanjske strane.

BOČNI motor, monofazni ili trofazni, ugrađuje se bočno na zid otvora direktno ili pomoću zupčanika i lanca pokreće osovinu bez pomoći opruga.
Preporučljivo za industrijska rolo vrata velikih dimenzija i veći broj otvaranja tijekom dana. Upravljanje najčešće pomoću centrale s tipkovnicom ili ključem. Moguće je upravljati i daljinskim upravljačem (nije preporučljivo radi kontrole otvaranja-zatvaranja i prisutnosti osobe).
Predviđena sigurnosna kočnica za blokadu rolo vrata u slučaju zaustavljanja motora i unutarnja deblokada motora u slučaju nestanka električne energije.


DODATNA OPREMA :
  • automatsko sigurnosno zaključavanje (sigurnosni sustavi)
  • infracrvene fotoćelije (kontrola ulaza-izlaza)
  • svjetlosna i zvučna lampa
  • gumeni sigurnosni donji dio rolo vrata (sam zaustavlja vrata ako naiđe na prepreku).

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675