Motori za garažna vrata

Podijeljeni na motore za garažna rolo vrata i za sekcijska garažna vrata

Motori za garažna rolo vrata, manjih dimenzija, za manji broj otvaranja tijekom dana i manje težine vratnoga plašta, ugrađuju se u samu osovinu. Za veće dimenzije, višestruka otvaranja tijekom dana i veće težine vratnoga plašta preporučujemo bočne motore koji se ugrađuju unutar garaže na zid i imaju direktan prijenos na osovinu ili preko zupčanika s lancem.
Otvaranje pomoću daljinskoga upravljača ili zidnoga upravljača na tipkalo ili ključ u zaštićenoj metalnoj kutiji.
U slučaju nestanka električne energije povlači se deblokada s vanjske strane ili unutar garaže i otvaraju se ručno okretnom ručicom.

Motori za sekcijska garažna vrata ugrađuju se na strop garaže i preko zupčastoga remena ili lanca bešumno otvaraju garažna vrata. Jačina motora ovisi o dimenziji i masi same konstrukcije sekcijskih garažnih vrata i učestalosti otvaranja tijekom dana. Sila motora kreće se od 400 do 800 N, a snaga motora od 150 W do 400 W s napajanjem od 230 V i 50 Hz. Mogućnost podešavanja željene brzine otvaranja, graničnika položaja vrata te lagano zatvaranje bez udarca i neugodnih zvukova.
Zaštitni sustav zaustavlja garažna vrata i automatski ih vraća u otvoren položaj ako je prekinuti snop između infracrvenih senzora. Otvaranje je jednostavno i lako: s daljinskim upravljačem ili pomoću zidnoga upravljača s tipkalom ili ključem u zaštićenoj metalnoj kutiji, radio prijemnika frekvencije 433 MHz, dometa do 30 m na daljinsko otvaranje.
U slučaju nestanka električne energije povlači se deblokada s vanjske strane preko brave na ključ ili s unutarnje strane povlači se potezna ruka na samome motoru i mogu se ručno otvoriti putem opruga ugrađenih na osovinu garažnih vrata.


DODATNA OPREMA:
  • svjetleća lampa sa zvučnim signalom antene za veći domet otvaranja na daljinski upravljač
  • infracrveni senzori
  • zaštićena metalna kutija za otvaranje s tipkalom ili ključem (ujedno i za deblokadu motora na ručno otvaranje)

MULTIFUNKCIONALNA U SVOJOJ PRIMJENI, PRILAGODLJIVA ZA SVA GARAŽNA VRATA, SVJETLO NA MOTORU PRUŽA UGODNOST, LAGANA I BRZA UGRADNJA, JEDNOSTAVNA UPOTREBA TE MOGUĆNOST OTVARANJA NA 24 V.

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675