Protuprovalna vrata

Izaberite kvalitetu jer sigurnost počinje na vratima.

Učestale provale u stanove, kuće i poslovne prostore te statistika MUP-a govori da se u Hrvatskoj dnevno dogodi 15 - 16 provala. Taj se broj ljeti ili u vrijeme praznika udvostručuje.
Kod običnih vrata provalniku je dovoljno par sekundi bez naročite buke da provali i uđe u objekt, dok kod kvalitetnih protuprovalnih vrata vrijeme provale znatno duže traje uz veliku buku i u većini slučaja završava samo s mehaničkim oštećenjima – bezuspješnim pokušajem ulaska u objekt. Provalniku je neusporedivo jednostavnije i bezopasnije provaljivati u stanove ili objekte bez protuprovalnih vrata jer obična vrata obijaju brzo i tiho i ulaze uz minimalan rizik da ih uhvate u provali.
Treba znati nekoliko osnovnih stvari o kvalitetnim protuprovalnim vratima i običnim protuprovalnim vratima tako da dobijete stvarnu sliku kvalitetne zaštite ulaska u Vaš prostor.
U trgovačkim centrima, protuprovalna vrata koja dolaze iz Kine mogu se dobiti po cijeni od 1000 do 2000 kuna. U njih se ugrađuju cilindri i brave s ukupnom cijenom oko 150 kuna. Za razliku od kineskih vrata, cijene kvalitetnih cilindara za protuprovalna vrata kreću se od 500 do 2000 kuna pa i više, a to sasvim dovoljno govori o kvaliteti protuprovalnih vrata.
Količina sigurnosti u izravnoj je vezi s iznosom investiranoga novca.
Ugradnja kvalitetnih protuprovalnih vrata je vrlo mudra investicija jer znatno doprinosi sigurnosti Vašega doma i Vas samih.
Izrada po mjeri, dizajn, boje panela, tip brave i okova prepuštamo Vama, a kvalitetnu izradu i montažu prepustite nama. Okvir vratnoga krila učvršćujemo s metalnim sidrištima koje varimo sa zidom i tako postižemo dodatnu sigurnost.
Veoma je bitno da je dovratnik čvrsto povezan sa zidom. Ni najbolja protuprovalna vrata neće izdržati provalu ako je dovratnik vezan sa zidom samo pomoću montažne pjene.


Dizajn okova za protuprovalna vrata PICHLER-RI kvalitete

Ako niste u mogućnosti kupiti prava protuprovalna vrata, savjetujemo da na postojeća vrata ugradite sigurnosnu bravu iz našega asortimana otpornu na savijanje i lomljenje, s cilindričnim uloškom otpornim na bušenje i robusnim vanjskim ukrasnim rozetama. Tako možete jeftinije osigurati sigurnost Vašega objekta.

MC Building j.d.o.o.

Bulevar oslobođenja 8, Rijeka
Hrvatska (Croatia) -
tel: 051 580 517
Mob: 099 272 4444
Email: mc.building.ri@gmail.com
OIB:59242145796
IBAN:HR 1524840081135100675